Δραστηριότητες Προγραμματισμού και Ρομποτικής για όλους

Οι δραστηριότητες συνεχίζονται! Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τις νέες ανανεωμένες δραστηριότητες που επιλέγουμε για τα παιδιά! Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο  μπορείτε να δείτε τις Δραστηριότητες της προηγούμενης περιόδου.

Tα Blockly Games είναι μια σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών που διδάσκουν προγραμματισμό. Έχει σχεδιαστεί για παιδιά χωρίς ιδαίτερη εμπειρία στον προγραμματισμό από την Google. Μέχρι το τέλος αυτών των παιχνιδιών τα παιδιά θα είναι έτοιμα να χρησιμοποιήσουν συμβατικές γλώσσες που βασίζονται σε κείμενo και όχι σε οπτικό Προγραμματισμό. 

Παρακάτω θα δείτε την πρώτη και δεύτερη σειρά, με θέμα Λαβύριθνος και Πτηνά, στις οποίες ο χαρακτήρας θα πρέπει βάζωντας τις κατάλληλες εντολές να φτάσει στο σημείο τερματισμού. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας στείλετε μέσω της φόρμας στο τέλος της σελίδας! 

Τα Βlockly Games λειτουργούν μόνο από Υπολογιστή. Η έκδοση για κινητό είναι απενεργοποιημένη.  Αν για οποιαδήποτε λόγο αντιμετωπίζετε πρόβλημα μπορείτε να δείτε τα Blockly Games και από εδώ